By clicking "I agree" you allow us the use of cookies. 

FAQ

Szeretnék rendelni, szállítotok ki hozzám is?

Budapesten belül akár már másnap ki tudjuk szállítani a rendelésedet, ha "Házhozszállítás futárszolgálattal Budapesten" szállítási módot választod. Budapesten kívüli címekre FoxPost-tal küldjük a rendelésedet, itt akár házhozszállítást is kérhetsz, vagy választhatsz a több mint 100 FoxPost automata közül.

 

Van ingyenes szállításotok bizonyos érték felett?

Amennyiben 24 palackot vagy 20.000 Ft érték felett rendelsz, a szállítás ingyenes.

 

Megrendeltem a söröket, mikor fog kiérkezni hozzám?

A délután 4 óráig leadott rendeléseket másnap kiszállítjuk budapesten belül (hétvégén is!). A FoxPost-tal történő szállításra nincsen ráhatásunk, de az eddigi tapasztalatok alapján maximum 5 napon belül megérkezik a rendelésed. 

Ha sokallod még akár az 1 óra várakozást is sör nélkül, akkor lehetőséged van a WOLT aplikációján keresztül is beszerezni a kedvenc Horizont söreidet Budapest belvárosán belül.

 

Mi van, ha nem vagyok otthon, mikor a sör érkezik?

Kollégánk minden kiszállítás előtt telefonálni fog a rendelésnél megadott számon, hogy a kiszállításról egyeztessen. Amennyiben aznap mégsem tartózkodsz otthon, egy későbbi napra tudjuk tolni a kiszállítást.

 

Mivel fog érkezni a sör? Ki fog keresni?

A söröket saját autóinkkal, egy Horizontos munkatársunk fogja kiszállítani, amennyiben pedig a FoxPost megoldást választod, úgy azt egy külsős cég. Ha az egyszerű házhozszállítást választod, úgy kollégánk keresni fog a megadott telefonszámon, mielőtt a sört kiszállítaná hozzád.

 

Mi van akkor, ha összetört a sör, amit rendeltem szállítás közben?

A sima házhozszállítás esetén kollégánk rendkívül gondos odafigyeléssel és szakértelemmel kezeli a csomagokat, rendeléseket. Ha azonban még is kár keletkezne valamelyik sörben a szállítás során, úgy azon termékeket díjmentesen cseréljük. 

 

Amennyiben a FoxPost által szállított termék esetén történt sérülés a következő a teendőd:

sérült csomag bejelentéséhez kérjük töltsd ki a FoxPost oldalán található "Bejelentő lapot" az adataiddal és csatolj egy fotót, amelyen látható a sérülés. Ha webáruházból rendeltél és van elérhető fénykép az ép termékről, kérjük azt is töltsd fel a Bejelentőlapra. A FoxPost az ügyet 30 napon belül, de kapacitásaihoz mérten igyekszik mihamarabb kivizsgálni.

Bejelentő űrlap:

https://foxpost.hu/ugyfelszolgalat/csomagkuldes/serult-csomag

 

Tudom követni a rendelésem, míg kiérkezik hozzám?

Igen, a FoxPost-tól kapott e-mailben szereplő csomagkóddal lehetőség van a rendelés nyomonkövetésére.

Illetve ha saját fiókot nyitsz a Horizont Brewing webshop-ban, ott rendeléseidet is nyomon követheted.

 

Miért elérhetőek bizonyos sörök dobozban mások pedig üvegben?

Mindkét csomagolás mellett szólnak érvek (dobozos vagy üveges), azonban úgy gondoljuk, bizonyos stílusokhoz jobban illik a dobozos kiszerelés. Az új dobozoló állomásunkkal elsősorban az egyszeri főzeteinket csomagoljuk ebben a formában, idővel azonban minden sörünket szeretnénk dobozban is értékesíteni, ugyanis a fémdobozban való szállítás minden szempontból előnyös (könnyebb, nem törik, helytakarékosabb). 

 

Kell regisztrálnom, hogy tudjak rendelni? 

A rendeléshez nem szükséges a regisztráció, azonban alapadatokra, mint név, cím, telefonszám szükségünk lesz, hogy el tudjunk érni. Amennyiben regisztrálnál a felületre, úgy viszont minden rendelésed pillanatok alatt keresztül megy, hiszen adataid mentésre kerülnek. 

 

Tudok személyesen átvenni rendelést? 

Igen, ha a megadott pontok megfelelnek személyes átvételre, úgy természetesen lehetőséged van rá. A személyes átvétel időpontját a kialakult helyzet miatt azonban előre egyeztetni kell, a nyitvatartási idők ugyanis korlátozottak. Ezzel kapcsolatban keresni fogunk, hogy időpontot egyeztethessünk. 

 

Személyes átvételnél tudok kp-ban, kártyával fizetni helyben?

Jelenleg két személyes átvételi pontot is elérhetővé tettünk, azonban ezek kizárólag a sörök átvételére szolgálnak, itt fizetni nem fogsz tudni. Ezért a megrendelésednél is a kártyás fizetés és előre-utalás opcióval fogsz találkozni.