By clicking "I agree" you allow us the use of cookies. 

RE/CYCLING Sling bag made from re-cycled malt bag

25.00 €
1

Az újrahasznosítás és a fenntarthatóság jegyében összefogtunk a magyar biciklis szubkultúra egy már jól ismert márkájával/tervezőjével, az ERTZ-zel, együtt pedig újragondoltuk a malátászsákok felhasználását. Nem is gondolnánk, hogy ez a vízhatlan, egyébként is erős anyag mennyire alkalmas lehet táskák készítéséhez.

Ebben a táskában 3 db 0.33l-as sörösdoboz fér el és rendkívül egyszerűen a bringád vázára is erősítheted.

Best possible shipping fee: free above 12 can otherwise 15.38 €
Expected delivery: November 01, 2021
Availability: In Stock
We use UPS a world wide shipping partner.
We accept all major cards
Shipping cost is included with a 12 can minimum order
Orders must be received by 3pm Monday-Friday to be processed the same day

Description

RE/CYCLING Sling Bag

A Recycling Sling bag a Horizont Sörfőzde és az ERTZ első együttműködésének eredménye. A sörfőzés egyik legfontosabb alapanyaga, a maláta igen erős és strapabíró zsákokban érkezik. A sörkészítés után a kiürült zsákok haszontalanná válnak.
Az egyik legfontosabb tervezési szempont ezen zsákok újrahasznosítása és új funkcióval való felruházása volt. Mivel olyan érdekes és dekoratív minták találhatóak a zsákokon, amik kimondottan egy-egy maláta-termelőre jellemzők, fontosnak tartottuk a mintákat is átmenteni.
A zsákok alapanyaga a tesztek során a vártnál erősebbnek és használhatóbbnak bizonyult, így nyugodtan alakítottuk ki azt a termékpalettát, amit most bemutatunk.
A Sling bag fő funkciója hogy 3 dobozos sört elnyeljen, és bringán is használható legyen. Egy egyszerű átfűzős módszerrel fel lehet rögzíteni a vázra, a pánton található csúszka segtségével pont az adott kerékpárra méretezhető. Ugyanezzel a pánttal vállon és derékon is kényelmesen hordható.
Erős heveder, jó minőségű YKK cipzár, erős varrás mind azt szolgálja hogy a Sling Bag hasonlóan elnyűhetetlen legyen, mint maga a malátazsák, amiből készül.

Alapanyag: 100% poliészter
Kellék gyártók: ITW, YKK
Pánt hossza 40-120 cm között állítható
Teherbírás: max 3 kg
1 év garancia


Reviews

5.00
1 rating
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review!
|
Verified purchase
12/12/2020
Szépen megvarrt,ötletes darab,gyors kiszállítással!